SAMO JEDAN RAZLOG...

Propada transfer života ubojitog hrvatskog golgetera

16.06.2017 u 06:48

Bionic
Reading

Milan je blizu dogovora s Torinom te bi 23-godišnji napadač Andrea Belotti trebao doći na San Siro što znači da propada transfer Nikole Kalinića (29) koji je također bio zanimljiv 'rossonerima'

Ulaskom Kineza u Milan počela je gradnja momčadi koja bi slavni klub vratila natrag u vrh talijanskog i europskog nogometa.

'Rossoneri' su jako aktivni na tržnici igrača, a često se puta spominjalo i ime Nikole Kalinića. Prema posljednjoj informaciji Fiorentina je za njega tražila 30 milijuna eura, a Milan je nudio braniča Gabrijela Palettu i napadača Gianlucu Lapadulu te 10 milijuna eura gotovine. No taj transfer neće se realizirati...

Najbolje od Nikole Kalinića

Naime, u isto vrijeme sedmerostruki prvak Europe pregovarao je i s Torinom u vezi Belottija i prema zadnjim informacijama dogovor je blizu. Mladi Talijan ima odštetnu klauzulu od čak 100 milijuna eura, ali su 'rossoneri' uspjeli omekšati upravu torinskog prvoligaša.

Treći strijelac Serie A prošle sezone došao bi na jednogodišnju posudbu za čak 20 milijuna eura, a ukoliko bi zadovoljio te bi ga Milan i poslije želio zadržati platio bi dodatnih 60 milijuna eura, ukupno bi to bilo 80 milijuna.

Andrea Belotti u dresu Torina

Inače, Belotti je stigao u Torino iz Palerma za oko 8,5 milijuna eura, zabio je ukupno 38 golova u 70 utakmica, od toga 23 prošlo prvenstvo te su od njega po golgeterskom učinku bili bolji samo Edin Džeko i Dries Mertens.

Inače, za Belottija je ranije zagrizao i Manchester United, ali su 'crveni vragovi' pred potpisom Alvara Morate iz Reala pa su tako odustali od borbe s Milanom za torinskog napadača.