DOBRI ODNOSI

Probuđeni talijanski div AC Milan kvari posao između engleskih bogataša i želi već ove zime zvijezdu Manchester Uniteda; evo koliko je milijuna u igri

17.11.2021 u 08:04

Bionic
Reading

AC Milan uključio se u lov na veznjaka Manchester Uniteda Jessea Lingarda kojem ugovor s engleskim premijerligašem završava u ljeto sljedeće godine

Engleski reprezentativac drugi dio prošle sezone proveo je na posudbi u West Hamu da bi se na početku ove vratio na Od Trafford. No nije došlo do produljenja suradnje i u Manchesteru su svjesni da ga moraju prodati u zimskom prijelaznom roku kako bi barem dobili nešto novca.

Izgledalo je da će kupac biti upravo West Ham, ali prema posljednjim informacijama u igru se uključio i AC Milan. Usnuli div talijanskog nogometa polako se budi i želi Lingarda u svojoj svlačionici, a cijena koju su u Manchesteru izvjesili za sve kupce je deset milijuna funti.

  • +7
Milan - Inter, Serie A, 2021/22. Izvor: Profimedia / Autor: Spada / LaPresse / Profimedia

Inače, Milan i Manchester su u jako dobrim odnosima pa bi to mogla biti prednost 'Rossonera' u odnosu na 'Čekićare' u pregovorima oko ofenzivnog engleskog veznjaka.