DANAS PRAVA RIJETKOST

Prišao je liječnicima Crystal Palacea, a onda je svojim potezom sve ostavio u čudu

28.10.2023 u 08:44

Bionic
Reading

Nogometaši Tottenhama nakon deset odigranih kola u Premier ligi vodeća su momčad prvenstva, s osam pobjeda i dva remija. Australac Postecoglou očito radi dobar posao, bez obzira što u momčadi više nema Harryja Keanea, što u je Ivan Perišić ozlijeđen.... Ali zato je tu Heung-Min Son

Južnokorejski nogometaš oduvijek je privlačio pozornost sportskim i pristojnim ponašanjem, što ga uz njegovo nogometno znanje, svrstava na listu najsimpatičnijih igrača današnjice.

Ove sezone, dok u momčadi više nema Harryja Keanea, koji je preselio u minhenski Bayern, i Son je postao još korisniji. Zasad je u deset kola zabio osam golova, što je iznimno velika učinkovitost.

Zabio je i u petak u pobjedi 2:1 kod Crystal Palacea. No, osim pogotkom, oduševio je i svojim ponašanjem.

Naime, koju minutu nakon njegovog gola, u teren je ušla i liječnička ekipa domaće momčadi.

Son je s velikom dozom respekta prišao liječnicima i zamolio bočicu s vodom.

U sljedećem trenutku, vodom je ponudio i suca dvoboja, Madleya. On vodu nije uzeo, već se zahvalio ljubaznom Sonu.

Video je odmah postao hit na društvenim mrežama, a možete ga vidjeti OVDJE.

Inače nogometaši, kada neki liječnička ekipa uđe u teren, bez pitanja uzimaju vodu iz torbe, ali je Son pokazao ponovo zbog čega ga smatraju najljubazniji i najkulturniji igračem na velikoj sceni, te da mu je kućni odgoj na visokom nivou.

I nedavno je Son bio u centru pažnje, kada je nakon Tottenhamove utakmice davao izjavu u društvu Rija Ferdinanda, a ono što je napravio s mikrofonom i tada je oduševilo javnost širom svijeta. Naime, s tolikom dozom poštovanja položio je mikrofon na stol, da ga ne bi slučajno oštetio. Ferdinand je ostao u čudu.

Standings provided by Sofascore