SVE IZGLEDNIJE

Priprema se teren za transfer hrvatskog reprezentativca; prelazi iz jednog europskog velikana u drugi gdje bi ga dočekala naša nogometna legenda

27.06.2022 u 11:28

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaši među najpoželjnijima su na europskom tržištu, a posebno veliko zanimanje uvijek vlada za našim reprezentativcima

Duje Ćaleta-Car možda je završio svoju avanturu u Francuskoj. Hrvatskom stoperu ugovor s Marseilleom ističe u ljeto 2023., a nema naznaka da bi se mogao produljiti, jer je klub u financijskim problemima.

Kako bi se došlo do potrebnog novca prodaja igrača je realna opcija, a među njima se spominje upravo Ćaleta-Car, jer bi u suprotnom, nakon još jedne odrađene sezone, otišao besplatno.

Prema pisanju L'Equipea interes za našeg braniča pokazala je Sevilla u kojoj igra Ivan Rakitć, a navodno su pregovori između dva kluba već počeli.

Francuski dnevnik ne spominje koliko bi milijuna eura uznosila odšteta, ali vjeruje se da bi se Marseille zadovoljio povratom uloženog, odnosno s 19 milijuna eura koliko je francuski velikan platio za Ćaletu-Cara kada ga je u ljeto 2018. kupio od Salzburga.