raspoloženi evra

Prije dest dana tukao je navijače, a sada ovako 'pokazuje mišiće'

13.11.2017 u 20:36

Bionic
Reading

Francuski nogometni reprezentativac i sada već bivši igrač Olympiquea iz Marseillea, Patrice Evra, koji je pod suspenzijom zbog udaranja navijača, ovih je dana odlučio obratiti se obožavateljima

Naime, Patrice Evra voli komunicirati sa svojim 'fanovima' putem društvenih mreža. I nakon neugodne scene u Portugalu, gdje je nogom nasrnuo na navijača svojeg kluba, po prvi se put obratio nakon deset dana šutnje.

'Kakav dan, ponedjeljak je. Ponekad vam se život učini neizdrživo težak, no morate se nastaviti smijati. Nemojte biti lijeni, ne znam što radite sada, ali ja vučem auto. Obećajem vam, vratit ću se jači i bolji no prije. Vraćam se ljudi, vraćam se..'., obratio se svojim obožavateljima na društvenim mrežama nasmijani Patrice Evra.

Podsjetimo, uoči utakmice protiv Vitorije, Patrice Evra kung-fu udarcem obračunao se s navijačem te dobio crveni karton i prije je nego dvoboj počeo.

Nakon toga, postupak je provela i UEFA, koja je objavila kaznu.

Francuz je dobio je sedam mjeseci zabrane nastupa u svim natjecanjima a i Olympique Marseille je ujedno odlučio raskinuti ugovor, pa je izgledalo kako bi 36-godišnji francuski branič mogao okončati karijeru.

No, prema ovom video-uratku, snimljenom u Dubaiju, dojam je da ćemo žustrog Evru ipak gledati na nogometnim terenima.