U-21 ČEKA IZBORNIKA

Prema Ladićevu popisu Mihačić poslao pozive

27.01.2011 u 19:23

Bionic
Reading

Nakon smjene Dražena Ladića s mjesta izbornika selekcije U-21, ostalo je upitno tko će u sljedećem ciklusu voditi ovu vrstu. Za prijateljski dvoboj sa Slovenijom pozive je poslao Vatroslav Mihačić

Dok tročlana komisija HNS-a, a u kojoj su Vlatko Marković, Zorislav Srebrić i Zdravko Mamić, ne izabere novog izbornika selekcije U-21, tehnički dio posla, a to se odnosi na slanje poziva, obavlja Vatroslav Mihačić. Naime, prema pismu pristiglom iz HNS-a, bivši vratar i predavač na nogometnoj Akadeniji pozvao je igrače za prijateljski ogled kod Slovenaca, koji je na rasporedu 9. veljače.

'Ured HNS-a, nakon konzultacija s članom stručnog stožera prof. Vatroslavom Mihačićem, poslao je za utakmicu sa Slovenijom pozive igračima U-21 reprezentacije, i to prema listi bivšeg izbornika Dražena Ladića. Poznato je da pozivi moraju biti poslani najmanje 14 dana prije utakmice.

U slučaju da novi izbornik, kojega bi izvršni odbor na prijedlog tročlane komisije trebao izabrati u sljedećih nekoliko dana, pozove nove igrače,  pozivi će biti uručeni naknadno. Tek tada će se objaviti i službena lista kandidata. Vjerujemo da će klubovi za takvu situaciju imati razumijevanja', stoji u priopćenju HNS-a.