ne žele u blato

Predsjednik 'modrih' jasno poručio Milanu Bandiću: Dinamo definitivno ostaje na Maksimiru!

05.06.2019 u 14:14

Bionic
Reading

Mirko Barišić, predsjednik Dinama, komentirao je sve češće najave zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji se zalaže za to da se novi gradski stadion na kojem bi igrao Dinamo gradi u naselju Blato...

'Imamo i problema... Jedan od najvećih je pitanje Dinamovog stadiona. Mi ne odustajemo od toga i uvjeravamo vas da ćemo ovim ili onim putem doći do toga', kazao je predsjednik Dinama Mirko Barišić i potom poslao jasnu poruku gradonačelniku Milanu Bandiću koji sve agresivnije 'gura' svoj projekt gradskog stadiona u naselju Blato.

'Ponovit ću da ne odustajemo, spremni smo sami financirati svoj stadion ako nema druge opcije. Dinamo ostaje na Maksimiru!', jasno je i glasno kazao Barišić.

No, kakve sve opcije u ovom trenutku ima Dinamo? Novi je stadion nužnost, ali njegova se izgradnja planira već gotovo tri desetljeća. Bezuspješno...

  • +14
Maksimirski stadion Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

'Hoće li biti novi stadion na Sveticama ili ćemo ovaj srušiti pa napraviti novi... Vidjet ćemo. To je bitno jer mi sad ovdje pripremamo dva nova terena, idemo u rekonstrukciju terena na Hitrec-Kacijanu... Dinamo će za vijeke vjekova ostati na Maksimiru i na mjestu starog graditi novi stadion od 24 ili 25 tisuća gledatelja', otkrio je Barišić na kraju.