ČESTITKE OSVAJAČIMA TROFEJA

Predsjednik HNS-a Kustić imao je što za reći na kraju sezone; evo što ga je oduševilo

30.05.2023 u 09:33

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, uputio je čestitke klubovima koji su u završnici natjecateljske godine osvojili vrijedne trofeje.

Predsjednik Saveza Marijan Kustić u nedjelju je uživo svjedočio proslavi novog naslova državnog prvaka za zagrebački Dinamo koji je trijumfirao u SuperSport Hrvatskog nogometnoj ligi.

"Čestitke rukovodstvu, stručnom stožeru i igračima Dinama na zasluženo osvojenom naslovu prvaka. Vidjeli smo uistinu lijepu atmosferu na Maksimiru, dostojnu proslave nove Dinamove titule koja potvrđuje da maksimirski klub u kontinuitetu radi vrlo kvalitetno te drži visoko letvicu kojoj drugi klubovi trebaju težiti. Drago mi je što su naši reprezentativci dali značajan doprinos ovom uspjehu Dinama, na čelu s kapetanom Dominikom Livakovićem, te im od srca želim da sada s našim reprezentacijama - A i U-21 - nastave u pobjedničkom ritmu", poručio je predsjednik Saveza Marijan Kustić putem internetske stranice HNS-a.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

"Također, koristim i ovu prigodu kako bih čestitao Hajduku na novom osvojenom Kupu što potvrđuje da je klub na dobrom putu. Pritom me kao predsjednika Saveza raduje što je kroz sezonu promovirao nekoliko zapaženih igrača iz vlastite akademije, upisavši usput i povijesni uspjeh u Uefinoj Ligi mladeži", dodao je Kustić i naglasio:

"Iza nas je prva sezona u okviru novog ugovora za TV prava i partnerstva s Hrvatskim Telekomom i SuperSportom, koja je donijela puno toga dobroga i klubovima i navijačima, a vjerujem da imamo potencijala za daljnji napredak. Od velikog su značaja nastupi naših klubova u Uefinim natjecanjima i stoga želim puno sportske sreće svim našim predstavnicima, uz želju da se Hajduk, Osijek i Rijeka pridruže Dinamu u ostvarivanju značajnih europskih rezultata."

>> Pogledajte golove s utakmice Dinamo-Olmissum i Perićevu volejčinu nakon koje je Draženov dom eksplodirao

Kustić je također uputio čestitku Futsal Dinamu koji je s ukupnih 3-1 protiv Olmissuma u finalnoj seriji osvojio naslov pobjednika SuperSport Hrvatske malonogometne lige:

"Oduševljen sam viđenim u finalnoj seriji između Futsala Dinama i Olmissuma, kako odličnim futsalom tako i sjajnom atmosferom na tribinama. Sve čestitke Futsal Dinamu na povijesnoj, prvoj tituli prvaka, proslavljenoj u zaista impresivnom dekoru Draženovog doma. Klub je godinama kvalitetno rastao na terenu i izvan njega, i sada je došao do samog vrha. Finalna serija bila je prava promocija futsala, a HNS će nastaviti ulagati u razvoj sporta koji je po gledanosti nedvojbeno prvi dvoranski sport u Hrvatskoj, što je u zemlji s velikom tradicijom košarke i rukometa sjajan doseg", poručio je Kustić.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAXSport