POSLASTICA NA VELESAJMU

Predavanje Ćire Blaževića i freestylerske zvijezde na Football Festu

29.10.2016 u 10:23

Bionic
Reading

Dva dana velikog nogometnog događaja Football Festa su iza nas. Dvodnevna nogometna konferencija je završila. Drugi program konferencije pružio je zanimljiva predavanja Oscara Ugaza, bivšeg direktora digitalnih komunikacija Real Madrida, Claudia Cailá Müllera, višeg voditelja organizacije događaja i aktivnosti na stadionima pri UEFA-i, Darija Šimića i Miroslava Ćire Blaževića.

'Football Fest je bio fantastičan. Razina konferencije je bila jako dobra, s vrhunskim predavačima. Mislim da su ovakvi događaji ono što dodaju dodatnu vrijednost nogometu, posebno u regiji. Dovode ljude iz inozemstva koji međusobno raspravljaju i uče o nogometu i nogometnom biznisu. Mislim da je to najbolja platforma da ljudi međusobno pričaju o nogometu i nogometnoj industriji. Veselim se sljedećoj godini kada ću sigurno doći ponovno na Football Fest', rekao je Diego Valdes iz Barcelone, jedan od uglednih predavača na konferenciji.

Na zabavnom dijelu sajma započeo je veliki malonogometni turnir, a turnir u playstationu ulazi u završnu fazu. Subotnji program polučit će zanimljive dvoboje završnice turnira u playstationu i stolnom nogometu.

Glavni događaj subotnjeg programa bit će atraktivno natjecanje u freestyleu koje će okupiti najbolje freestylere iz ovog dijela Europe. U 17 sati na nogometnom trgu predavanje će svim zainteresiranima održati i Miroslav Ćiro Blažević.

Izuzev bogatog zabavnog sadržaja, poput bubble footballa, Virtual Reality Playstationa, živog stolnog nogometa, divovskog pikada i mjerenja brzine i preciznosti udaraca, posjetitelji Football Festa mogu osvojiti i nagradno putovanje na El Clasico.

Cijena dnevne ulaznice je 20 kn, a posjetitelji Festivala imaju besplatni pristup svom zabavnom sadržaju. Festival traje do nedjelje u 21 sat.