hoće li biti spreman?

Poznato je koliko će Bruno Petković izbivati s terena; napadaču Dinama stradalo je koljeno, a ozljeda nije bezazlena

19.01.2023 u 11:35

Bionic
Reading

Bruno Petković ozlijedio se u utorak u prijateljskom susretu Dinama i slovenskog Brava koji je odigran po teškom vremenu i na kišom natopljenom terenu. Petković je u 24. minuti krasno gurnuo loptu kroz noge jednom igraču Brava koji ga je u duelu udario u koljeno te je napadač Dinama morao napustiti teren

Dva je dana na Maksimiru trajala velika neizvjesnost, čekali su se nalazi magnetske rezonancije koljena Brune Petkovića koji je stradao u utorak na prijateljskom ogledu protiv slovenskog Brava.

Napadaču Dinama i hrvatske reprezentacije stradalo je koljeno, isprva to nije izgledalo nimalo dobro, a u četvrtak su stigle relativno dobre vijesti s Maksimira.

'Nakon odrađene dijagnostike ozljede utvrđeno je da Bruno Petković ima kontuziju mišića natkoljenice. Odmah po završetku pretraga igrač Dinama krenuo je u proces rehabilitacije u trajanju od nekoliko tjedana, a ovisno o tijeku oporavka znat će se period mogućeg povratka', poručili su iz Dinama.

Ozljeda nije bezazlena, takva je da bi oporavak mogao potrajati barem mjesec dana, a 'modri' u subotu (21. siječnja, 17.30 sati, MAXSport 1) na Maksimiru u nastavku SuperSport HNL-a dočekuju posljednje plasiranu Goricu.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +14
Dinamo - Bravo, prijateljska utakmica, 17.01.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

Sad je sigurno da će bez svog prvog napadača Dinamo nakon Gorice morati igrati i protiv Lokomotive, Slaven Belupa, Istre 1961 i Varaždina, a prema nekim optimističnim najavama Bruno Petković bi trebao biti spreman za najveći hrvatski derbi, onaj protiv Hajduka koji je na rasporedu 25. veljače na Maksimiru!

Problem? I nominalno drugi napadač Dinama, Josip Drmić, već neko vrijeme ima problema s koljenom, pitanje je može li u punom ritmu izdržati sve napore koji ga kao trenutno jedinu 'špicu' u momčadi očekuju u sljedećih mjesec dana...

Standings provided by Sofascore