Cavaliere o spornoj izjavi

Poznati menadžer se oglasio što je točno rekao novinaru o transferu Livaje u Italiju!

02.05.2023 u 10:54

Bionic
Reading

Puno prašine podigla je izjava menadžera Marka Livaje kako bi se moglo dogoditi da uskoro napustit Hajduk

Neki navijači Hajduka tu vijest shvatili su kao gotovu stvar, a nije prvi puta kako se govori da postoji interes nekih klubova za Marka Livaju, najboljeg igrača Bilih i drugu godinu u nizu najboljeg strijelca domaće lige (28 golova prošle sezone, 18 golova zasad u tekućoj sezomni, op.a.)..

>> Livajin menadžer objavio vijest koja se neće svidjeti hajdukovcima: Da, to je moguće!

Naime, u intervjuu za talijanski medij Sport Italia Livajin menadžer Vincenzo Cavaliere na pitanje je li moguće da napadač Hajduka opet dođe opet u Italiju, odgovorio je potvrdno. I to je pokrenulo lavinu…

No, kako su neki navijači stekli dojam da bi Livaja zaista vrlo brzo mogao napustiti Hajduk, njegov menadžer Vincenzo Cavaliere za Slobodnu Dalmaciju rekao je što je točno vezano za taj transfer.

'Ja to nisam tako izjavio da Livaja odlazi iz Hajduka, ja sam samo rekao da bi se mogao vratiti u Italiju. Pitali su me da li bi se Livaja opet mogao vratiti u Italiju? Što sam trebao reći, da je to nemoguće? Rekao sam da je moguće... Gdje je tu problem?', kazao je Cavaliere.

Na pitanje novinara Slobodne Dalmacije Slavena Alfirevića, je li moguće da Livaja opet pre4seli u Italiju rekao je:

'Više je bilo pitanje u smislu Livaja igra i zabija puno, je li moguć povratak u Italiju. Ja sam rekao da je moguć kao i za svakog dobrog igrača. Nikad se ne zna. Ali istina je i to da Livaja obožava Hajduk. To je sigurno i ne treba naglašavati. Livaja obožava Hajduk. A da su me pitali i da li je moguć povratak Boška Šutala u Italiju, isto bih odgovorio da je moguć', dodao je poznati menadžer Cavaliere koji se zbog jedne iskrene i hipotetske izjave našao na udaru nekih navijača Hajduka koji očito ne mogu zamisliti Hajduk bez Livaje.