Isner brzo reagirao

Poznati američki tenisač rekao je što zaista misli o zabrani nastupa Đokoviću na US Openu, a bio je i sarkastičan: Kompletno ludilo!

03.08.2022 u 11:37

Bionic
Reading

Kao što je već neko vrijeme poznato donedavno svjetski broj jedan u svijetu tenisa Novak Đoković zbog toga što se nije cijepio ne može ući u SAD, gdje se u rujnu igra posljednji Grand Slam godine – US Open

Također je već neko vrijeme jasno, kao što su izvijestili iz US Opena kako ne zahtijevaju obavezno cijepljenje za sve sudionike turnira, ali isto tako poštovat će odluku američkih vlasti.

Naime, svi igrače i igračice koji nisu iz SAD-a moraju biti cijepljeni protiv koronavirusa.

Tako je tim povodom poznati američki novinar Seth Dillon na svom Twitteru profilu postavio pitanje postoji li netko od aktivnih tenisača tko bi podržao Đokovićev nastup na US Openu?

Ubrzo se javio iskusni američki tenisač John Isner koji je napisao:

'Da. Kompletno ludilo, on se trenutno ne može natjecati' uz sarkastični #hashtag 'znanost'.

Dakle, da se pita Isnera on bi očito pustio Đokovića da igra na US Openu, a ne da se prema njemu postupa kao što su to napravile vlasti u Australiji gdje su ga, nakon što mu je zabranjen nastup na Australian Openu, ponizili i zabranili mu ulazak u zemlju sljedeće tri godine.

No, Novak Đoković – koji kotira kao jedan od najpoznatijih antivaksera na svijetu – još uvijek se nada kako će doći do preokreta te kako će moći nastupiti na US Openu.

Naravno, jedina nada mu je da tamošnje vlasti promjene odluku o obaveznom cijepljenju za sve sudionike turnira.