SVI ZADOVOLJNI

Poznata budućnost Ivana Perišića; nogometni velikan uskoro završava transfer hrvatskog reprezentativca

19.03.2020 u 09:25

Bionic
Reading

Ivanu Perišiću na kraju sezone završava posudba u Bayernu iz milanskog Intera, a njemački velikan pokušat će otkupiti ugovor, jer je hrvatski reprezentativac zadovoljio

Prema pisanju Bilda Ivan Perišić je dobio palac prema gore od Bayernove struke te će čelnici aktualnog njemačkog prvaka krenuti po hrvatskog reprezentativca koji je ovu sezonu bio na jednogodišnjoj posudbi.

Bayern će to zadovoljstvo platiti Interu između 15 i 20 milijuna eura. Iako je Perišić ugovorom vezan uz talijanskog velikana do ljeta 2022., jasno je da je budućnost 31-godišnjeg krilnog igrača vezana uz bavarski klub.

Perišić se jako brzo prilagodio taktičkim zamislima trenera Hansija Flicka, a i sam je istaknuo želju za odlaskom pa će cijeli ovaj posao završiti na najbolji mogući način za sve zainteresirane strane.

Bez obzira što je bio suočen s ozljedom gležnja, a utakmice se više ne igraju zbog pandemije koronavirusa, Perišić je ove sezone u dresu Bayerna upisao 22 nastupa u svim natjecanjima te zabio pet golova i imao osam asistencija.

  • +4
Schalke - FC Bayern, Kup, 3.3.2020. Izvor: EPA / Autor: FRIEDEMANN VOGEL