POSLIJE 'NOĆNE MORE'

Povratak Nike Kranjčara te poruka izborniku Čačiću i cijeloj Hrvatskoj...

16.06.2017 u 10:54

Bionic
Reading

Niko Kranjčar (32) je nakon devet mjeseci stanke zbog ozljede opet zaigrao u utakmici za Glasgow Rangerse. Hrvatski reprezetativac je oduševio u pobjedi u prijateljskom dvoboju sa sjevernoirskim Coleraineom 5:0

Bivši nogometaš Dinama i Hajduka imao je prošlu sezonu kao iz noćne more. Agonija je počela krajem listopada 2016. kada je Kranjčaru na treningu stradalo koljeno. Bila je to nova teška ozljeda u karijeri nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca.

Mnogi su mu predviđali kraj karijere, kako neće imati snage da se još jednom vrati profesionalnom nogometu, ali je Kranjačr ostao uporan i uz mnogo truda opet je na nogometnom terenu.

U prvoj pripremnoj utakmici Rangersa odigrao je prvih 45 minuta (igralo se 3 x 30 minuta), te je posebno početnih pol sata bio fenomenalan, kao da iza njega nije bila duga stanka.

U 35. minuti bio je i nazaslužniji za pogodak Waghorna za 2:0 (35), a za Škote su još pogađali McConaghie (autogol - 10), Hardie (62), Dodoo (65) i O’Halloran (80).

Niko Kranjčar - debi u dresu Rangersa 2016.

Inače, dva dana uoči utakmice Kranjčar je za medije s 'Otoka' otkrio kako se još nije odrekao dresa reprezentacije.

'Sve dok se ne umirovim uvijek ću biti dostupan Hrvatskoj. Naravno, znam da sam stariji i da su mladi dečki u reprezentaciji u prednosti. Ali kada se u potpunosti oporavim i povratim formu jedna od mojih ambicija je opet obući dres Hrvatske. Neću nikada odustati od igranja za svoju zemlju,' poručio je Kranjčar.