BOL JE PREVELIKA

Potresna objava Neymara, brazilska zvijezda totalno je utučena

19.10.2023 u 10:26

Bionic
Reading

Brazilska nogometna zvijezda Neymar Jr., koji je u utorak pretrpio tešku ozljedu lijevog koljena igrajući za reprezentaciju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026. i morat će na operaciju, poručio je da mu je ovo najgori trenutak u karijeri

Osim što je Brazil poražen s 2-0 od Urugvaja na gostovanju u Montevideu, još je bolnija spoznaja za brazilske navijače da će reprezentacija na duže vrijeme ostati bez 31-godišnjeg nogometaša kojemu je pri krivom doskoku na lijevu nogu pukao prednji križni ligament i oštećen menisk u koljenu.

Vidno potresenog Neymara su na nosilima iznijeli s terena, a dijagnoza je pokazala slutnje da se radi o vrlo teškoj ozljedi koja će igrača saudijskog Al-Hilala na duže vrijeme odvojiti od terena. Neymar je više puta u karijeri zbog ozljeda izbivao s travnjaka, ali sudeći prema objavi na društvenim mrežama, ova je ostavila dosta teške posljedice na njegovu psihu.

'Ovo je vrlo tužan trenutak, najgori. Znam da sam snažan, ali ovoga puta ću još više trebati svoje najmilije (obitelj i prijatelje). Nije lako oporavljati se od ozljede i operacije, zamislite da kroz sve to morate opet prolaziti nakon četveromjesečnog oporavka', napisao je Neymar Jr. u poruci na Instagramu u kojoj je naglasio da ga vjera nije napustila i svima zahvalio na podršci.

Brazilac je u kolovozu ove godine prešao iz Paris Saint-Germaina u saudijski Al-Hilal gdje bi trebao zarađivati oko 100 milijuna dolara godišnje.