kakav peh

Potjerani hrvatski reprezentativac nikako nema sreće: Nikola Kalinić na rubu otkaza suradnje s Romom

17.11.2019 u 19:45

Bionic
Reading

Roma razmišlja o otkazivanju posudbe Nikoli Kaliniću koji nije zadovoljio njihova očekivanja

Nikola Kalinić nikako ne može pronaći mir u klubu nakon što je potjeran iz reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Kalinić je tada bio igrač Milana, no tamo se nije naigrao pa je prodan u Atletico Madrid. Ubrzo su na njega prestali računati i u Atleticu pa je posuđen u Romu, ali ni oni nisu zadovoljni njegovim izvedbama pa ga žele vratiti u Madrid.

Bivši hrvatski reprezentativac doveden je kao ozbiljna konkurencija Edinu Džeki, ali nije pokazao ništa posebno. Ove sezone je odigrao samo pet utakmica od čega tri u talijanskom prvenstvu i dvije u Europskoj ligi, ali nije uspio zabiti gol.

Prije mjesec dana stigle su nove loše vijesti za njega. Na utakmici protiv Sampdorije je ozlijedio ligamente koljena i neće ga biti barem tri mjeseca. Sve to je natjeralo čelnike Rome da počnu razmatrati opciju da već u siječnju prekinu posudbu kako bi rasteretili budžet i doveli nekoga tko će igrati i zabijati.

Nije poznato što će s njime napraviti u Atleticu, no teško je očekivati da će ga netko kupiti dok je ozlijeđen. Težak period je pred nekadašnjim hrvatskim reprezentativcem...