ples milijuna

Ponudili su mu ugovor života, a on ih je hladno - odbio

24.10.2017 u 06:37

Bionic
Reading

Čelnici Manchester Uniteda čine sve kako bi zadržali Josea Mourinha na Old Traffordu. Ponudili su mu novi ugovor, za pet sezona dobio bi 75 milijuna eura, na tjedan bi zarađivao više od 280.000 eura, no...

Jose Mourinho preuzeo je United krajem svibnja prošle godine i aktualni mu ugovor vrijedi do lipnja 2019. godine. Portugalac se sjajno snašao na Old Traffordu, a njegovim su poslom zadovoljni i čelnici 'crvenih vragova'. Zato su mu odlučili ponuditi novi ugovor. 

Na stol su mu stavili nemoralnu ponudu, za pet sezona daju mu 75 milijuna eura, tj. više od 280.000 eura na tjedan! Sigurni smo da nema trenera koji bi ovakvoj ponudi rekao ne, ali... Jose je ipak 'The Special One', s njime nikad nije lako. Tako je i sada jer Mourinho je mrtav hladan ponudu Uniteda - odbio!

Odmah su krenula nagađanja kako Portugalac već ima novi klub jer i sam je prije nekoliko dana izjavio kako je siguran da karijeru neće završiti u Manchester Unitedu, a odmah potom je naglasio kako ga je Pariz kao grad odavno očarao te da momčad PSG-a djeluje fantastično. Jasno, na Old Traffordu se oglasio alarm za uzbunu, a Jose Mourinho je morao 'spašavati' stvar.

  • +12
Jose Mourinho golman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Istina, ne potpisujem novi petogodišnji ugovor, ali niti ne odlazim u PSG!', rekao je Mourinho i nastavio:

'Imam važeći ugovor s Unitedom još dvije godine i to je činjenica. Istina rekao sam da karijeru neću završiti u Unitedu. I to je točno. Pa recite mi, molim vas, kako je moguće da bilo koji trener u modernom nogometu traje 10, 15 ili 20 godina u istoj momčadi. Budimo realni...'

Čini se kako će United i prije ljeta 2019. godine morati u potragu za novim trenerom.