SVE SNIMLJENO

Ponižena legenda; htio se tući, pa pobjegao kao kukavica

21.12.2016 u 14:00

Bionic
Reading

Veliko ime turskog nogometa, igrač Burak Yilmaz, koji trenutno nastupa za kineski Beijing Guoan, doživio je veliku neugodnost u svojoj domovini

Naime, dok čeka početak priprema sa svojim kineskim klubom, Yilmaz je svratio u domovinu, točnije u Istanbul.

No očito je zbog nekakvog nesporazuma ušao u raspravu s vozačem gradskog busa, a potom se - dok je vozač otvorio vrata da putnici mogu ući odnosno izaći - turski reprezentativac pokušao približiti vremešnom gospodinu.

Tko zna, možda bi došlo i do fizičkog obračuna da vozač nije primio drvenu palicu u ruke i pokazao Yilmazu kakvim oružjem raspolaže.

Bivši igrač Galatasaraya, a koji je igrao i za najveće konkurente Bešiktaš i Fenerbahče, tada se povukao, ali je nastavio negodovati pred busom, čekajući intervenciju policije.

Inače, Yilmaz očito ima nešto divlje u sebi jer tjedan dana prije početka Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj optužen je za obiteljsko nasilje. Međutim, izbornik Terim ipak ga je vodio u Francusku.

'Htio sam ga udariti, ali iskreno nisam ga prepoznao i nisam znao da preda mnom stoji slavni nogometaš', kasnije je rekao vozač busa.

Yilmaz je za Tursku dosad odigrao 44 utakmice i zabio je 22 gola.