PROCURILE VIJESTI

Ponajbolji njemački igrač dostupan po diskontnoj cijeni!

29.08.2014 u 15:36

Bionic
Reading

Nakon što se o svemu raspričao predsjednik Bayerna, Bild prenosi kako je potvrđeno da Marco Reus, jedan od najboljih njemačkih i europskih igrača, slijedećeg ljeta može napustiti klub za svega 25 milijuna eura

Nekima će iznos djelovati velikim, ali ako se zna da su ovoga ljeta svi najveći transferi iznosili minimalno 30 milijuna eura, onda ova odštetna vrijednost doista nije velika, pogotovo ako se uzme u obzir kako je riječ o jednom od najboljih ofenzivnih veznih igrača na svijetu, čovjeku koji je ugradio ogroman doprinos u sve nedavne uspjehe dortmundske Borussije.

Reus je imao poseban peh da se ozlijedio netom prije početka Svjetskog prvenstva, a sada se čini da ga čekaju pregovori s mnogim klubovima, koji bi redom vrlo rado isplatili spomenuti iznos. Osim uvijek prisutnog Bayerna, u redu čekaju i Man Utd te Liverpool, a do kraja slijedećeg ljeta, kada klauzula postaje aktivna, vrlo će se vjerojatno javiti još i poneki klubovi.

Iz njemačkih smo medija posljednjih tjedana mogli saznati kako je klauzula i dalje aktivna, pošto je Reus odbio potpisati drugačiji ugovor s BVB-om.