ULAZNICE U PRODAJI

Poljud vrije, kreće groznica hrvatskog derbija

10.09.2013 u 09:25

Bionic
Reading

Fokus nogometne javnosti još je danas prvestveno vezan uz nogometnu reprezentaciju a nakon isteka dvoboja u Koreji okreće se prema Poljudu i derbiju Hajduka i Dinama koji se igra u subotu u 19 sati (Arenasport 1)


Na Poljudu je počela prodaja ulaznica za subotnji derbi s Dinamom, pa su iz kluba pozvali gledatelje da na vrijeme kupe kartu i izbjegnu gužvu na dan utakmice. Cijene su uobičajene za derbije, od najjeftinijih 60 kuna za sjevernu i južnu tribinu, preko 80 i 100 kuna za istok, do 100 i 120 kuna za zapad. Članovi kluba imaju pravo na rezervaciju ulaznica i dodatni popust od deset posto.

Više od šest tisuća ulaznica 'otišlo je' kroz sezonske pretplate, i u klubu se nadaju da će još jednom dupkom napuniti splitsku ljepoticu. Hajduk za Dinamom zaostaje četiri boda i Tudorova momčad u zadnjem kolu prvog dijela prvenstva ima priliku sasvim se približiti velikom rivalu. I vremenske prilike idu na ruku organizatorima, prognoza za subotu predvečer u Splitu je vedro vrijeme uz 20-ak stupnjeva Celzija. Preduvjeti za lijep derbi su tu...

Iz Hajduka su se, inače, pohvalili zanimljivim podatkom: po službenoj statistici imaju najmlađu momčad lige s prosjekom od 21,9 godina. Igrači Osijeka u prosjeku su stari 22 godine, Hrvatskog dragovoljca i Lokomotive 23. Najiskusniju momčad imaju RNK Split (26) i Rijeka (25 godina).