vjeran bavarcima

Poljski napadač otkrio koliko je zaista bio blizu dolaska u Real Madrid: Došla su njih dvojica i...

16.03.2019 u 09:24

Bionic
Reading

Robert Lewandowski jedan je od najboljih svjetskih napadača, svojedobno je zbog njega iz Bayerna otišao i naš Mario Mandžukić. Sada je poljski reprezentativac otkrio kako su ga nagovarali da pređe u redove 'kraljevskog kluba'

Robert Lewandowski (30) u ovom je trenutku prvi strijelac Bayerna i Bundeslige. Zabio je 17 golova u prvenstvu, dodao je još osam u Ligi prvaka. No, Bayern je ispao, a sada je 'isplivala' priča od prije dvije godine kad je Lewa bio vrlo blizu odlaska iz Münchena.

Otkrio je to sam napadač u razgovoru za BBC i potvrdio kako je bio na velikim mukama zbog ponude iz Madrida. Čelnici Reala i sam tadašnji, a i aktualni trener - Zinedine Zidane - pokušali su sjajnog poljskog golgetera nagovoriti tako da su mu poslali svoja dva najveća aduta.

Tako su u akciji dovođenja Lewandowskog bili Cristiano Ronaldo i kapetan 'kraljeva' Sergio Ramos!

'Da, istina je', potvrdio je Lewandowski i nastavio:

'Prije dvije godine došli do mene i rekli: 'Dođi u Madrid! Moraš igrati za nas!'

  • +5
Robert Lewandowski Izvor: Pixsell / Autor: Frank Hoermann/DPA/PIXSELL

No, nagovaranje ipak nije uspjelo...

'Razmišljao sam, ali budimo realni, već sam igrao u velikom klubu. Da, mogao sam otići u Real, ali mislim da sam ipak donio pravu odluku', prepričavao je Lewandowski i na kraju zaključio:

'Kada igrate u jednom od najvećih klubova na svijetu, ne možete ne biti sretni. Ne obazirem se više na priče o mojoj karijeri, važno je samo da ostanem fokusiran i da dajem sve od sebe kako bih uveselio navijače Bayerna.'