dinamo u osmini finala

Pogledajte sporni penal za Dinamo i žestoku reakciju ljutitog igrača Sloge

26.09.2018 u 19:01

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama imali su puno brige oko prolaska u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa. Prolazak u sljedeću fazu natjecanja osigurali su pogotkom u 80. minuti, i to iz penala, nakon čega je igrač domaće Sloge napustio teren

Iako je Dinamo bio bolja momčad, do gola koji ga vodi u osminu finala stigao je tek u 80. minuti, a prema riječima gledatelja - iz spornog jedanaesterca.

Naime, lopta je u ruku pogodila domaćeg igrača Miju Juričića i sudac Dario Kulušić iz Šibenika pokazao je na bijelu točku.

  • +2
Hrvatski nogometni kup: Sloga - Dinamo Izvor: Cropix / Autor: Mario Todoric / CROPIX

Domaćini su protestirali jer prema njihovom mišljenju toj situaciji prethodio je prekršaj za domaćine, a koji nije sviran.

'Nisam je slučajno dotaknuo, nego uhvatio, jer je bio čisti prekršaj i očekivao sam da će ga sudac svirati. Na moju nesreću on je svirao penal i tada mi je pao mrak na oči', objasnio je Juričić, koji je, nakon što je Budimir zabio za vodstvo, odbio nastaviti utakmicu.

Spornu situaciju trebao je komentirati i trener gostiju Nenad Bjelica. Međutim nije mogao biti mjerodavan.

'Nisam dobro vidio je li bila ruka i je li prethodio prekršaj na protivničkom igraču. Teško mi je reći jer je bila velika gužva, a ja sam bio daleko. Tek kad odgledam snimku moći ću nešto reći na tu temu.'

Izvor: Društvene mreže