ŠOU U LEDENOJ!

Pogledajte ultra veliku galeriju druženja 'medvjeda' i navijača

21.03.2012 u 07:15

Bionic
Reading

'Medvjedi' su zvijezde, to smo znali i prije, no ponovno su dokazali da nisu umišljene zvjerke koje su u Hrvatsku i Medveščak stigli samo da zarade koji euro ili dolar. U utorak navečer u Domu sportova, tijekom tradicionalnog druženja s navijačima, strpljivo su davali stotine autograma i pozirali pred foto aparatima do dugo u noć

Tradicionalno, nakon završetka Ebel sezone hokejaši Medveščaka pozvali su svoje vjerne navijače na zajedničko druženje u Domu sportova. Iako je protekla sezona bila najuspješnija u trogodišnjem vremenu nastupanja kluba u Austrijskoj ligi, razočarenje velike većine igrača zbog ispadanja u polufinalu doigravanja, veliko je. No savršeno je jasno da su navijači preboljeli ispadanje od Klagenfurta, jer Ledena dvorana ponovno je bila fenomenalno ispunjena i to samo zbog - zajedničkog fotkanja i druženja.

Nesumnjivo, nije lako izdržati toliku navalu ljudi, a svatko od njih barem malo bi popričao, svatko od njih htio bi fotografiju za uspomenu.

'Medvjedi' su zvijezde, to smo znali i prije, no ponovno su dokazali da nisu umišljene zvjerke koje su u Hrvatsku i Medveščak stigli samo da zarade koji euro ili dolar. Svi, ali baš svi su se smješkali, odvojili makar koji trenutak za razgovor i obećali da će i dogodine na ledu davati sve od sebe. Kurtoazno ili iskreno, nije ni važno, u oba slučaja je to lijepo čuti!

Potpisivali su se papirići, dresovi, posteri, majice, pa čak i, vjerovali ili ne, studentski indeksi. Dvosatno druženje na ledu i u hodnicima Doma sportova potrajalo je i nakon službenog dijela. Blicevi su bljeskali i u mraku ispred Doma sportova, a kako je sve izgledalo i kakva je bila atmosfera, pogledajte u našoj velikoj fotogaleriju koja sadrži čak 80-ak fotografija.

Uživajte!