TRENER ZADOVOLJAN

Pogledajte što je Modrić radio igračima Athletica!

03.09.2013 u 12:32

Bionic
Reading

Kratku je, ali sasvim dovoljnu i jasnu izjavu o igru Luke Modrića dao trener Real Madrida Carlo Ancelotti nakon pobjede protiv Athletic Bilbaa u 3. kolu Primere…

'Modrić je odigrao fantastičnu utakmicu,' kazao je Ancelotti o hrvatskom nogometašu koji je sjajno upravljao veznim redom 'kraljevskog kluba' tijekom svih 90 minuta.



Uz Modrića, talijanski je stručnjak posebno pohvalio i dvostrukog strijelca Isca, dvostrukog asistenta Karima Benzemu, kao i Cristiana Ronalda koji je postigao premijerni ovosezonski pogodak.

'Igrali smo dobro. Sretan sam jer rastemo iz utakmice u utakmicu. S ovakvim igračima jednostavno moraš igrati dobro. Zadovoljan sam i našom defenzivnom igrom, osvojili smo veliki broj lopti. Momčad radi kvalitetno na treninzima i u dva je tjedna značajno napredovala,' zaključio je Ancelotti.

Modrićev nastup privukao je pažnju nogometnih zaljubljenika, pa su se na YouTubeu pojavili i individualni potezi Modrića složeni u jedan video...

'Bila je to naša najbolja utakmica dosadašnjeg dijela sezone, no mislim da ćemo u budućnosti igrati još i bolje. Navijači su uživali u našoj pobjedi i zbog toga smo sretni,' rekao je pak Modrić, koji je zaradio ovacije Santiago Bernabeua:

'Zadovoljan sam svojim nastupom. Nastavit ću naporno raditi da nastavim igrati na ovoj razini. Prošle sezone nisam odradio pripreme, jer sam se kasno priključio momčadi, no sada to nije slučaj. Postepeno igram sve bolje i bolje,' kaže Luka, koji sjajno surađuje s novopridošlim Iscom:

'Nemamo nikakvih problema u komunikaciji. On je sjajan igrač, a s takvima ne treba puno vremena za upoznavanje na terenu. On je igrač koji nas ostale čini boljima.'