GDJE SU GLEDALI?

Pogledajte kakve sudačke odluke odlučuju Ligu prvaka!

10.04.2013 u 16:30

Bionic
Reading

Na utakmici Dortmunda i Malage suci su propustili dosuditi dva zaleđa nakon kojih su bili postizani pogoci, i tako ponovo sebe gurnuli u prvi plan, umjesto da u prvom planu bude fantastičan nogomet kakav se mogao gledati na Signal Iduna Parku

U Dortmundu je viđena spektakularna utakmica s pregršt prilika, sjajnih obrana i pet pogodaka, no tko zna kako bi završila da su suci sudili zaleđa tamo gdje su trebali. Prvi veliki propust dogodio se prilikom pogotka Malage za 2:1, kad je strijelac Eliseu evidentno bio u zaleđu kad je dobio loptu.


Bio je to pogodak koji je dao veliku prednost španjolskoj ekipi i vjerojatno bi bili jako ljutiti u Borussiji da su ispali iz Lige prvaka. No, u sudačkoj nadoknadi dogodio se nevjerojatan preokret. Ipak, i tom preokretu 'kumovali' su suci. Čak su četvorica igrača bili u zaleđu tijekom akcije kod pobjedničkog gola Santane.


Na kraju 1:1 u neregularnim golovima pa možemo reći da sudačke loše odluke nisu izravno utjecale na pobjednika, no Craig Thompson i njegovi pomoćnici sigurno nakon ovog neće suditi u finalu Lige prvaka. A ni sljedeće godine.