NE PROPUSTITE

Pogledajte kako su se Real i City spasili u posljednji čas

07.11.2012 u 00:40

Bionic
Reading

Veliku utakmicu odigrali su madridski Real i dortmundska Borussija na Santiago Bernabeuu. Gosti iz Njemačke su dva puta vodili, no 'kraljevski klub' se u 89. minuti uspio spasiti od poraza

Madridski Real spasio se od poraza pred svojim navijačima. Luka Modrić krenuo je u startnoj postavi 'kraljevskog kluba'. Prvo poluvrijeme gosti iz Dortmunda su odigrali jako dobro te su u 28. minuti okrunili svoju dobru igru golom Reusa.

No Real je samo šest minuta kasnije uspio izjednačiti preko Pepea. U novo vodstvo njemački je prvak došao pred kraj prvog poluvremena zahvaljujući Mariju Götzeu koji je sve napravio sjurivši se u kazneni prostor Reala i lako prevario Casillasa.

Na početku drugog poluvremena Realov je trener zamijenio hrvatskog reprezentativca Luku Modrića i Argentinca Gonzala Higuaina, a umjesto njih uveo Michaela Essiena i Josea Callejona.

Dugo su igrači trenera Mourinha pokušavali slomiti otpor Borussije, da bi u 89. minuti golom Özila Real uspio doći do boda.

U drugoj utakmici iste skupine Manchester City je na svom stadionu također jedva došao do boda protiv Ajaxa. Gosti iz Amsterdama su u 17. minuti vodili 2:0 golovima Siema de Jonga, no od poraza su City spasili Yaya Toure golom u 22. minuti te Sergio Agüero pogotkom u 74. minuti.

Real vs. Borussia
Manchester City - Ajax