BUCMASTI 'IL FENOMENO'

Pogledajte kako se pravi Ronaldo bori s viškom kilograma

22.10.2012 u 13:41

Bionic
Reading

Nije nikakva tajna kako se brazilski Ronaldo (36) nakon završetka uspješne nogometne karijere muči s viškom kilograma. Njegova borba protiv prekomjerne težine je javna

Luis Nazario de Lima u nogometnom svijetu poznatiji kao Ronaldo jedan je od najboljih napadača koje je svijet imao prilike vidjeti. Usprkos brojnim ozljedama i kojem kilogramu previše ovaj Brazilac bio je noćna mora za suparničke braniče, a tri puta je u FIFA izboru bio proglašen igračem godine.

No i dok se bavio nogometom Ronaldo nije bio oličenje sportskog života, volio je tulumariti i jesti sve što poželi, a danak takvom životu počeo je plaćati u 'mirovini'. U jednom trenutku imao je čak 118,4 kilograma i postalo je jasno kako je zdravlje u opasnosti.

Zato je Ronaldo pristao sudjelovati u jednoj emisiji u kojoj on pred televizijskim kamerama pokušava smanjiti svoju težinu.

Video koji se pojavio u javnosti sukus je njegovih pokušaja pa tako Ronaldo vozi bicikl, bori se u kavezu s UFC-ovim prvakom Andersonom Silvom, pliva u bazenu te radi druge razne vježbe.

'Moje tijelo više ne razumije što se događa', priznao je Ronaldo u jednoj od epizoda televizijskog šoua 'Celebrity Fit Club' koji se prikazuje na brazilskoj televiziji, a vi se u ovom kratkom uratku možete uvjeriti kako se odvija njegova borba protiv debljine.

Ronaldove brojne vježbe