raspisali se ŠPANJOLSKI MEDIJI

Pogledajte kako je Modrić zamalo zabio gol iz slobodnog udarca kakav se rijetko viđa; nakon čudnih kritika na njegov račun oglasio se na Instagramu i poslao jasnu poruku

08.03.2021 u 12:31

Bionic
Reading

Nakon što su u derbiju 26. kola španjolske La Lige Atletico i Real Madrid odigrali 1:1 poznati sportski list Marca posebno se raspisao o Luki Modriću

Podsjetimo, u madridskom derbiju na stadionu Wanda Metropolitano Atletico i Real odigrali su bez pobjednika (1:1), a ono što je mnogima upalo u oči je slabija igra nego inače 35-godišnjeg veznjaka Luke Modrića koji je od trenera Zidanea dobio svih 90 minuta.

Atletico je poveo u 15. minuti golom Suareza, a Real se spasio pred kraj utakmice kada je Benzema zabio na dodavanje Casemira.

No, Modrić nije baš bio na svojoj razini o čemu je pisala i Marca. Prema njihovim riječima trener Atletica Simeone očito je gradio taktiku upravo na zaustavljanju Modrića jer jako dobro zna koliko je važan u veznom redu Reala.

'Simeone je samom sebi postavio zadatak utišati Hrvata na Wanda Metropolitanu. Atletico ga je brzo zatvorio i kao rezultat toga nije imao puno utjecaja na utakmicu. Koke je i njega, kao i njegova njemačkog partnera (Kroos) potpuno nadigrao', piše između ostalog Marca.

No, iako je odigrao nešto lošiju utakmicu Modrić je zamalo postao junak kada je u sudačkoj nadoknadi, o čemu su se također raspisali španjolski mediji, zamalo zabio gol iz slobodnog udarca kakav se rijetko viđa.

Naime, pucao je po golu iz slobodnog udarca, iz pozicije koja je idealna za ljevaka, vanjskim dijelom kopačke. Njegov pokušaj pogledajte OVDJE.

da je Modrić uspio zabiti gol Slovencu Janu Oblaku vjerojatno bi mnogi taj pogodak odmah proglasili najboljim u sezoni.

Nešto kasnije, nakon raznih komentara na Modrićevu igru i činjenicu da su se jedva spasili u završnici (te kako taj rezultat odgovara Barceloni), Modrić se oglasio na svom Instagramu i poslao je jasnu poruku kako je 'ostalo još puno utakmica do kraja sezone.'

A kritike ga ionako nikada nisu zanimale jer zna što je sve prošao kako bi uspio u nogometu. Od prognanika u Zadru – gdje je živio u hotelima - do kaljenja u Zrinskom iz Mostara 'jer nije bio dovoljno dobar za Dinamo.' I ništa ga nije moglo zaustaviti da ne uspije…