ŠALJIVI NOLE

Pogledajte kako je Đoković postao 'prsata' Serena Williams!

15.11.2012 u 14:19

Bionic
Reading

Novak Đoković, svjetski broj jedan u svijetu tenisa, na ekshibicijskom susretu u Slovačkoj dobro je nasmijao publiku

U jednom je trenutku ovog ekshibicijskog meča humanitarnog karaktera Novak krenuo prema klupi i iz torbe je izvukao dva ručnika koja je stavio ispod majice kako bi oponašao stariju sestru Williams, poznatu po 'oblinama'.

Inače, osim singl meča odigran je i susreta u parovima i kojem je Đoković u društvu trenera Vajde slavio protiv Kližana i Hrbatija (7:5, igrao se samo jedan set). U Bratislavi je Đoković pokazao i svoje plesačke mogućnosti (drugi video u prilogu) i treba reći kako mu u tom zabavnom dijelu nema premca.

Dodajmo još kako je iz Bratislave Đoković otputovao u Rio de Janeiro gdje će u subotu odigrati posljednji ekshibicijski meč pred odlazak na zasluženi odmor (igra protiv Gustava Kuertena).

No osim tenisa Novak će malo zaigrati i nogomet s legendama Carioca kao što su Bebeto, Cafu, Zico i drugi…

'Obožavam nogomet, ali ga loše igram. Znam da je to nacionalni sport u Brazilu i da su u tome najbolji. Čast mi je što ću pored meča s Gugom imati priliku da zaigram s asovima kao što su Bebeto, Cafu i Zico. Zaista sam uzbuđen, jedva čekam meč. Siguran sam da će biti zabavno', kazao je Novak prenosi portal Mondo.rs