uzeo kup i sve rekao

Pogledajte golčinu Perišića kojom je dotukao Juventus, a nakon slavlja poslao je poruku šefovima Intera koja je odjeknula; zna se i razlog!

12.05.2022 u 08:49

Bionic
Reading

Sjajnu utakmicu u finalu talijanskog kupa odigrao je hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić. S dva je gola u produžetku osigurao Interu novi trofej za ukupnu pobjedu 4:2 protiv Juventusa

Nakon 90 minuta igre bilo je 2:2 da bi u produžetku Ivan Perišić s dva gola osigurao Interu osvajanje naslova pobjednika talijanskog kupa.

Perišić je prvo u 99. minuti realizirao kazneni udarac kojim je doveo svoju momčad u vodstvo 3:2 (gol Perišića za 3:2 pogledajte OVDJE), da bi u 102. minuti fantastičnim udarcem s ruba kaznenog prostora još jednom svladao Perina i postavio konačni rezultat.

O toj golčini lijevom nogom za potvrdu pobjede i još jedan Interov trofej danima će se pričati. Na kanalu Arena Sport TV na Youtubeu pogledajte gol OVDJE.

Nakon još jednog trofeja u svojoj kolekciji 33-godišnji Ivan Perišić, koji s čelnicima kluba još uvijek nije postigao dogovor oko novog ugovora, kratko je rekao:

'Cijelo sam vrijeme vjerovao da ćemo pobijediti, čak i kad smo gubili 2:1. Znao sam da možemo pobijediti. Znate, kada je momčad ovako moćna, onda je lako biti vođa, a kada ovako pobjeđuješ, onda ne osjećaš umor', kazao je Perišić nakon što je u finalnoj utakmici kupa odigrao svih 120 minuta.

'Sada samo moramo ovako nastaviti jer imamo ispred sebe još dva finala (ostala su dva kola do kraja prvenstva, op.a.) i sve je moguće u nogometu. Moramo nastaviti vjerovati u sebe', kazao je Perišić.

No nije mogao izbjeći pitanje o novom ugovoru te ostaje li i dalje u Interu, aktualnom talijanskom prvaku. O tome odlučuje glavni čovjek Beppe Marotta te bi trebao požuriti...

'U ovom trenutku još uvijek ništa ne znam, no znam da s ključnim (top) igračima ne čekaš do posljednje minute. To je svakako prava istina', poslao je jasnu poruku Perišić. Nema sumnje da je ova poruka odjeknula...

Zaista bi nakon ovakvih igara bilo pomalo čudno da čelnici Intera ne požure produžiti ugovor s tako važnim igračem.

  • +5
Juventus - Inter, finale talijanskog kupa 2022. Izvor: EPA / Autor: Riccardo Antimiani
Standings provided by SofaScore LiveScore