LUKSUZNI CENTAR KIRŠA

Pogledajte gdje će 'kockasti' živjeti u Ukrajini

30.11.2011 u 19:08

Bionic
Reading

Nakon što su se 'kockasti' plasirali na Euro 2012. krenula je potraga za kampom gdje će biti smještena hrvatska nogometna reprezentacija. Izbor je pao na Šahtarov kamp koji je opisan kao čudo

Kirša u UkrajiniPogledaj cijelu fotogaleriju

Centar Kirša je mjesto gdje se priprema Darijo Srna sa svojim Šahtarom, a za vrijeme Europskog prvenstva tamo će biti smještena hrvatska nogometna reprezentacija. Gazda Šahtara tamo je sagradio jedan od najmodernijih nogometnih kampova i tko god se nalazi tamo, ne nedostaje mu ni ptičjeg mlijeka'.

Kamp se prostire na 43 hektara, ima devet igrališta od čega osam s prirodnom travom i jedan s umjetnom. Svi su travnjaci osvijetljeni što znači da se može trenirati od nula do 24. Popratne zgrade su veličine 2.300 metara kvadratnih s najluksuznijim sobama, teretanama i svime što je potrebno vrhunskim sportašima.

Kapetan 'kockastih' Darijo Srna tamo će se osjećati kao doma jer je to ipak mjesto na kojem svakodnevno trenira dok nastupa za Šahtar, a sigurno da će i igračima tamo biti izvrsno. Dobra vijest za izbornika Bilića jest i činjenica što se kamp nalazi 15-ak minuta vožnje od Donjecka što garantira izolaciju njegovih izabranika.