PROSLAVIO SE U BRAZILU

Pogledajte brutalni trening novog Modrićevog suigrača!

16.07.2014 u 15:27

Bionic
Reading

Keylor Navas (27), kostarikanski je vratar koji se obranama proslavio na Svjetskom prvenstvu, na račun kojih je potpisao za Real Madrid. Ali, njegov uspjeh nije slučajan. U to ćete se uvjeriti ako pogledate njegov trening

Osim što se proslavio u Brazilu, gdje je čuvao mrežu kostarikanske reprezentacije i primio samo dva gola u pet susreta (protiv Urugvaja i Grčke), Keylor Navas prošle je godine bio proglašen najboljim vratarem španjolske lige.

Iako ga je u svoje redove želio dovesti Atletico Madrid, koji je pregovorao s Levanteom, 'veliki brat' iz Madrida nije dvojio dugo te odmah isplatio svih 10 milijuna eura, koliko je iznosila cijena odštetne klauzule koju je Navas imao u svom ugovoru.

Tako se čini da je Luka Modrić dobio novog prvog vratara, jer teško je zamisliti da se među vratnicama madridskog Reala slijedeće sezone neće naći Navas.


Navas je prije samo četiri godine iz Kostarike došao u Albacete, mali španjolski klub, da bi ga Levante kupio prije dvije godine za samo 150.000 eura. Sada su ga prodali Real Madridu za višestruko više, ali kraljevski klub također može biti zadovoljan, pošto su doveli pravog vratara za njih, ne prevelik novac.

Pogledajte sami kako izgleda trening čovjeka koji je, očito radom, došao do zvijezda. Objavio ga je sam Navas, koji rado objavljuje video uratke na svojoj youtube stranici…