MARCELO BRILJIRA

Podatak koji jasno govori u kakvoj je strašnoj formi Brozović!

12.12.2016 u 08:34

Bionic
Reading

Marcelo Brozović možda je imao problema u Interu ove sezone, no pod Stefanom Piolijem ponovo blista i trener je uvjeren da će postati važna karika milanske momčadi...

Naš 24-godišnji veznjak nije bio u dobrim odnosima s bivšim trenerom 'nerazzura' Frankom de Boerom, no stvari su se promijenile na bolje otkad je klub preuzeo Stefano Pioli. U posljednjih mjesec dana Brozović blista na terenu, a nakon što je s dva pogotka u dresu reprezentacije dotukao Island, krasno je zabio i u Europskoj ligi protiv Hapoela, da bi tome dodao još tri u Seriji A, protiv Fiorentine i Genoe.

Ove nedjelje Brozović je dotukao Jurićevu Genou na sličan način kao i Island sredinom studenog, s dva gola u pobjedi 2:0, a podatak da je u zadnje dvije utakmice Serie A zabio jednako golova kao i u prethodnih 30 dovoljno govori o njegovoj sjajnoj formi u kojoj se trenutno nalazi.


'Vjerujem da bi mogao postati važan igrač Intera i u klubu se dodatno razviti. Ima mogućnosti biti još bolji te tehničku kvalitetu zbog koje bi mogao postati ključan igrač Intera. Sretan sam što je produžio ugovor,' odao je Stefano Pioli počast svom igraču koji mu je u nedjelju zahvalio na povjerenju dobrom igrom na terenu.

Brozovićevi golovi bili su veliko olakšanje upravi Intera jer je klub ispao iz Europske lige i nalazi se tek na osmom mjestu ljestvice, a navijači su u nedjelju zvižducima dočekali momčad koja od početka sezone ne igra dobro. Ipak, trijumf protiv Genoe malo ih je smirio, a u sljedećem kolu 'nerazzurre' čeka novi težak izazov, gostovanje kod Sassuola...