NOGOMET JE BIZNIS

Petkovića želi Manchester United, zbog njega su bili na Maksimiru

15.03.2024 u 16:33

Bionic
Reading

Dan nakon ispadanja Dinama iz Konferencije lige i debakla u Solunu kod PAOK-a (5-1), aktualizirala se priča oko igrača koji bi ovoga ljeta trebali napustiti Dinamo i tako napuniti klupsku blagajnu

Najtraženija roba, očekuje se, bit će Martin Baturina od kojeg Modri mogu zaraditi 15 milijuna eura. I više. No, velika je potražnja i za golgeterom Brunom Petkovićem.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Na utakmici s PAOK-om u Zagrebu na tribinama su bili skauti i predstavnici velikih klubova kao što su Chelsea, Fulham, West Ham i Manchester United, a ovi potonji su stigli upravo zbog Petkovića.

Standardni hrvatski reprezentativac ima 29 godina, iskustvo igranja u inozemstvu i na velikim natjecanjima u dresu hrvatske reprezentacije i dovoljno mirnoće i odgovornosti prijeko potrebnih za nastupe na tako visokoj razini te je vrlo izvjesno da zanimanje Manchester Uniteda neće ostati usamljeno. Posebno ako Petković i Hrvatska na Euro naprave dobar rezultat.

  • +61
PAOK - Dinamo, Konferencijska liga, 2023/24. Izvor: EPA / Autor: PAVLOS MAKRIDIS / MEGA PRESS/Pix

Konkretnih razgovora nije bilo, no priču o Petkoviću na Old Traffordu svakako treba uzeti za ozbiljno tim prije jer je ovo ljeto idealno za prodaju s obzirom na to da vrsnom Dinamovom strijelcu ugovor ističe na ljeto 2025. godine pa se sada za njega može dobiti dobra cijena, a njegova prodaja svrstati u red dobrih poslovnih poteza kluba.