je li ih tako i motivirao?

Perišić podsjetio Turke kako su prošle godine izgledali u Parizu

04.09.2017 u 21:07

Bionic
Reading

Nakon dvodnevnog mučenja za tri boda protiv Kosova, koje je završilo pobjedom 1:0, Hrvatska je u ponedjeljak stigla u Esiksehir gdje će u utorak od 20.45 sati igrati protiv Turske. Mnogi vjeruju, u ključnoj utakmici za odlazak na SP u Rusiju

'Sigurno nije lako igrati dvije utakmice u razmaku samo dva dana, ali znamo što nam ta utakmica znači. Spremni smo, nitko nije umoran, dat ćemo maksimum i idemo na pobjedu, kako bismo što ranije osigurali plasman u Rusiju', kazao je Perišić.

>> Ovako je Čačić objasnio zašto Hrvatska postiže malo golova

  • +26
Hrvatska - Kosovo, kvalifikacije za SP, nedjeljna utakmica Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Uz gostovanje Hrvatske kod Turske, u utorak će igrati i preostali konkurenti za prve dvije pozicije u Skupini I, Island i Ukrajina.

'Nadam se da bi nama ti bodovi mogli biti ključni, no ne trebamo gledati druge utakmice. Imamo sve u svojim rukama, prvi smo od prvog kola. Dogodi li se povoljan rezultat na Islandu, tim bolje, no mi ćemo gledati sebe, prezentirati se u što boljem svjetlu i pokušati se vratiti kući s tri boda', naglasio je Perišić.

'Turska je u teškoj situaciji, no oni će dati sve od sebe i pokušati se pobjedom vratiti u igru. Ipak, mi ćemo pokušati zabiti što prije, imali smo brojne šanse u Zagrebu premda je bilo 1:1. Bolji smo bili i u Parizu, i mislim da nam Turci odgovaraju, i nadam se da ćemo opet odigrati dobru utakmicu', zaključio je.