tvrde talijani

Perišić ne igra na isti način za hrvatsku reprezentaciju i za svoj klub?

17.11.2018 u 16:23

Bionic
Reading

Dnevnik Gazzetta dello Sport tvrdi kako Ivan Perišić uvijek puno bolje igra u dresu reprezentacije nego za Inter te naglašava kako se Luciano Spalletti nada da će se nakon Wembleyja vratiti u Seriju A u puno boljoj formi nego što je dosad bio...

Naš 29-godišnji reprezentativac bez sumnje je krilni napadač svjetske klase, što je bezbroj puta dokazao u dresu hrvatske izabrane vrste, uključujući i polufinalnu i finalnu utakmicu na SP-u u Rusiji.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, u Italiji u posljednje je vrijeme pod kritikama, jer nije za Inter zabio pogodak više od dva mjeseca, a u Ligi prvaka nije dosad bio među najboljim pojedincima plavo-crnih, iako Spallettijeva momčad odlično gura u teškoj grupi s Barcelonom, Tottenhamom i PSV-om.

'Kad igra za Hrvatsku uvijek je Ivan Strašni. U Interu je češće Doktor Jekyll nego Mister Hyde. Navijači Intera se pitaju koja je njegova prava verzija, ali kod njega nikad nema sredine: ili su tu njegovi bljeskovi, ili indolencija,' piše dnevnik Gazzetta dello Sport te tvrdi kako u pravilu daje više za reprezentaciju nego za svoj klub.

Ugledni talijanski sportski list na kraju zaključuje kako se trener Luciano Spalletti nada da bi ova reprezentativna pauza mogla napokon vratiti Perišića u top formu pa da i u talijanskoj ligi bude najopasniji čovjek na travnjaku, kao što je to gotovo uvijek u utakmicama naše reprezentacije.

Inter na ljestvici talijanskog prvenstva nakon poraza od Atalante zaostaje devet bodova za vodećim Juventusom...