crveni se crvene zbog jedne budale

Pep Guardiola ovakvu drskost sigurno nije očekivao u Liverpoolu, a onda je natjerao čelnike Redsa na brzu reakciju: Ovaj klub veći je od jedne ovakve osobe

04.10.2021 u 09:23

Bionic
Reading

U derbiju 7. kola engleske Premier lige Liverpool i Manchester City u nedjelju su na Anfieldu odigrali bez pobjednika 2:2 (0:0). Sva četiri pogotka postignuta su u drugom poluvremenu, a momčad Pepa Guardiole uspjela je dvaput uhvatiti zaostatak za izabranicima Jürgena Kloppa

Naravno, Građani mogu biti zadovoljniji ovakvim ishodom, no najviše su profitirali igrači Chelseaja te su sada sami na vrhu tablice.

Nažalost, nogomet je pomalo ostao u sjeni sramotnog incidenta navijača Liverpoola, a koji je nakon posljednjeg sučevog zvižduka pljunuo prema klupi gostiju. Točnije, prema treneru Građana Pepu Guardioli, koji je nakon utakmice bio itekako ljutit, ali je svoj bijes uspio dovesti pod kontrolu prije nego je izašao pred novinare.

'Siguran sam da će u klubu kao što je Liverpool pronaći pravo rješenje. Ovaj klub veći je od jedne ovakve osobe. Zahvaljujući Liverpoolu povijest ovog sporta ljepša je i bogatija. Uvijek imate nekoga tko ne može kontrolirati emocije i onda se dogodi ovakvo nešto. To se, nažalost, događa', diplomatski je poručio španjolski trener.

Vodstvo Redsa također je dobilo informaciju što se dogodilo i klub je vrlo brzo reagirao.

'Liverpool će odmah pokrenuti istragu zbog ovog incidenta. Ispričavamo se svima zbog ovog vrlo neugodnog događaja', prenijeli su lokalni mediji priopćenje Redsa.

Tako je dakle ovaj sramotni čin bacio u drugi plan odličnu utakmicu, u kojoj su domaćini dva puta vodili golovima Salaha i Manea, dok su za goste zabijali Foden i De Bruyne.