'KOLODVOR' U MILANU

Paprena cijena za Brozovića, Inter već hvata novog Hrvata

30.12.2015 u 11:52

Bionic
Reading

Milanski Inter ovoga ljeta želi ponovno reformirati igračke redove i nakon kratke pauze napasti naslov talijanskog prvaka

Inter u poosljednje vrijeme 'rotira' hrvatske igrače. Kovačić je bio i otišao, Brozović došao i već puni tiskovine potencijalnim odlaskom, Perišić je digrao prvu polusezonu i već bi mogao dobiti novog suigrača iz reprezentacije...

Brozović je sjajnim igrama privukao pozornost velikana među kojima se kao (čini se) najodlučniji ističe Arsenal, a Corriere dello Sport prenosi kako su Talijani pregovaračima iz Londona poslali jasnu poruku - Brozović košta 25 milijuna eura i niti centa manje.

Inter bi tako (pet milijuna još su dužni Dinamu) u samo jednoj sezoni na Brozoviću zaradio 17 milijuna eura i krenuo trošiti. Među ostalima žele i Andreja Kramarića kojega bi posudili tijekom proljeća i zatim s Leicesterom pregovarali o stalnom transferu nakon sezone.


No, slične ideje s Kramarićem imaju i Sampdoria, Torino te navodno Stuttgart. Ukoliko Leicester odluči zadržati svoj ubojiti napadački par Vardy - Mahrez Andrej bi tijekom proljeća imao priliku u novoj sredini razbuditi svoj golgeterski instinkt i nametnuti se izborniku za predstojeći EURO u Francuskoj.

Cijena za Marcela je 25 milijuna eura, tko voli...