od srijede do subote

Pannonian Challenge besplatnim ulaznicama slavi svoju sportsku punoljetnost

05.06.2017 u 09:51

Bionic
Reading

Najveći regionalni festival ekstremnog sporta i glazbe, smješten nigdje drugo već u Osijeku, svoja vrata otvara za dva dana. Neki od najboljih svjetskih vozača u BMX, skate i inline disciplinama, praćeni vokalima najvećih regionalnih bendova i izvođača, od srijede do subote zabavljat će sve one koji svoju svakodnevicu odluče zamijeniti ekstremnom zabavom

Osijek će ovih nekoliko dana zajedno s Pannonian Challengeom slaviti osamnaesti rođendan ovog festivala koji je već odavno postao simbol grada.

S.A.R.S., Let 3, Frenkie, Sassja, Bad Copy, ABOP, Phat Phillie, Bizzo Bodega samo su neki od izvođača koji će u ovih nekoliko dana ujediniti regiju u glazbi, zabavi i nezaboravnom provodu. Dnevni sportski dio Pannonian će proslaviti besplatnim ulaznicama za sve posjetitelje u parku Copacabana, a na proslavu mu stižu neka od najvećih imena regionalne i svjetske ekstremne scene.

'U Osijeku sam kao doma. Jednostavno svim prijateljima i vozačima koji dolaze iz cijelog svijeta želim pokazati sve što imamo i kako se na Pannonianu znamo dobro zabavljati. Vrhunski park, spektakularne vožnje, vrhunski frendovi, zabava i party – to je Pannonian Challenge, čista pozitivna energija', kaže najbolji hrvatski BMX vozač Marin Ranteš, koji će se boriti za postolje na 18. izdanju Pannonian Challengea.

Dakle, red zabave, red sporta, red glazbe, red vrućine i hrpa dobre i vesele ekipe – sve to od 7. do 11. lipnja ima samo Osijek.