već našli nasljednika

Panika u PPD Zagrebu; trener Kasim Kamenica dobio otkaz!

21.11.2017 u 11:12

Bionic
Reading

Trener Kamenica napušta klupu PPD Zagreba nakon šest mjeseci provedenih na čelu hrvatskog rukometnog prvaka. Očito su u klubu očekivali više bodova u Ligi prvaka, a već istog dana pronašli su njegovu zamjenu

Rukometaši PPD Zagreba u nedjelju su gostovali kod Nantesa, u sklopu Lige prvaka i nakon velike drame u samoj su završnici ostali bez bod(ov)a.

  • +10
Rukometna Liga prvaka,7. kolo, RK PPD Zagreb - RK Vardar, 2017/18. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Iako su i Francuzi čestitali hrvatskim prvacima na odličnoj partiji, poraz 27:28 nije dobro prihvaćen pa je Kasim Kamenica dobio otkaz.

'Treneru Kamenici želimo zahvaliti na prikazanom trudu i maksimalnoj profesionalnosti u obavljanju jedne iznimno zahtjevne funkcije. Gospodin Kamenica prihvatio se jednog složenog zadatka na samom kraju prošle sezone, nakon čega nas je proveo kroz pripremni ciklus i uveo u novu sezonu u kojoj, nažalost, rezultati ali i izvedba nisu bili u skladu s očekivanjima uprave kluba. Treneru Kamenici želimo sve najbolje na poslovnom i privatnom planu, a mi ćemo novog trenera predstaviti na današnjoj konferenciji za medije',  kazao je glavni menadžer kluba Božidar Jović.

Kako doznajemo novi trener je Zlatko Saračević, proslavljeni hrvatski reprezentativac te pomoćnik Line Červara u A reprezentaciji koji je zbog angažmana u klubu u kojem je godinama radio kao pomoćnik morao napustiti klupu Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik.