kreator igre

Panika u Interu zbog ozljede Marcela Brozovića; braniti titulu prvaka s njim i bez njega nije isto

09.03.2022 u 14:04

Bionic
Reading

Inter je u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka pobijedio na Anfieldu Liverpoola 1:0, a u Milano se vratio kao gubitnik. Nastup u Europi je prošlost i sada se okreću domaćem prvenstvu gdje brane titulu prvaka

Zbog pobjede u prvom susretu 2:0 dalje je prošao Liverpool. No, nije to jedini gubitak aktualnog talijanskog prvaka na ovoj utakmici.

Naime, ozlijedio im se motor momčadi i kreato igre, hrvatski reprezentativac Marcelo Brzović koji je zamijenjen u 75. minuti utakmice.

Brozović je prije zamjene signalizirao klupi da ima probleme, a nakon utakmice se saznalo i kakve. Osjetio je zatezanje u mišiću, daljnje pretrage i snimanja će pokazati težinu ozljede te koliko bi zbog nje Broz mogao izostati s travnjaka.

Kako se bliži završnica sezone u talijanskom prvenstvu kojem borbu prsa o prsa vode Milan (60 bodova), Inter (58 bodova s utakmicom manje) i Napoli (57 bodova) tako je posve jasno da bi duži izostanak Brozovića moga opasno ugroziti nastojanja Intera da obrni naslov.

Zbog pobjede u prvom susretu 2:0 dalje je prošao Liverpool. No, nije to jedini gubitak aktualnog talijanskog prvaka na ovoj utakmici.

Naime, ozlijedio im se motor momčadi i kreator igre, hrvatski reprezentativac Marcelo Brzović koji je zamijenjen u 75. minuti utakmice.

  • +22
Liverpool - Inter Milano (uzvrat osmine finala LP-a) Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

Brozović je prije zamjene signalizirao klupi da ima probleme, a nakon utakmice se saznalo i kakve. Osjetio je zatezanje u mišiću, daljnje pretrage i snimanja će pokazati težinu ozljede te koliko bi zbog nje Broz mogao izostati s travnjaka. Naravno, zbog toga je u klubu nastala mala panika...

Kako se bliži završnica sezone u talijanskom prvenstvu kojem borbu prsa o prsa vode Milan (60 bodova), Inter (58 bodova s utakmicom manje) i Napoli (57 bodova) tako je posve jasno da bi duži izostanak Brozovića moga opasno ugroziti nastojanja Intera da obrani naslov.