lov na zvijezde

Pakleni plan Barcelone ovog ljeta: Stvara najjači napad u povijesti kluba, zastrašujuće jaku momčad...

18.06.2019 u 09:36

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama francuskog L'Equipea, uprava Barcelone voljela bi vratiti Neymara ovog ljeta iz PSG-a te se pojačati Antoineom Griezmannom nakon čega bi imala najjači napad u svojoj povijesti…

Podsjetimo, Barcelona je pod trenerom Luisom Enriqueom s Messijem, Suarezom i Neymarom pomela Europu 2015. godine i osvojila trostruku krunu.

  • +6
La liga, Barcelona - Real Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Četiri godine kasnije klub čeka na novi europski uspjeh, a uoči nove sezone uprava Barcelone namjerava značajno ojačati momčad, a sanja o najjačem napadu u povijesti.

Naime, nakon trzavica s predsjednikom El Khalaifijem Neymar je ponovo na tržištu ovog ljeta i postoje izgledi da ga Barca vrati u svoje redove, a još bliže dolasku na Camp Nou je i Antoine Griezmann.

Kada bi se to ostvarilo, Barcelona bi u ofenzivnom dijelu ekipe imala Messija, Suareza, Neymara i Griezmanna, a trener Ernesto Valverde slatke brige kako ih sve posložiti na travnjaku.

Također, morao bi se odreći usluga skupocjenih Coutinha i Dembelea koji bi svojim odlaskom vratili dobar dio uloženog novca u nove zvijezde.

Zajedno s Frenkiejem de Jongom u veznoj liniji, a možda i De Ligtom u obrani od kojeg klub još nije odustao, bila bi stvorena momčad koja bi zaista bila zastrašujuće jaka i sigurno jurišila na sam europski vrh…