ČEKA SE ODGOVOR

Ozbiljno upozorenje pričljivom Lovrenu: To nije primjereno!

19.07.2014 u 13:01

Bionic
Reading

Southamptonov menadžer Ronald Koeman nada se i dalje da će hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren i sljedeće sezone braniti boje svetaca...

Iako je Koeman ponovo naglasio da mu se nikako nisu svidjeli Lovrenovi medijski komentari u kojima je rekao kako je glavom već u Liverpoolu, te je prozvao klub što ga nije informirao o ponudi "redsa" teškoj 20 milijuna funti, Nizozemac je svjestan igračke kvalitete hrvatskog braniča.

'Igrač ne bi smio govoriti tako nešto, to nije primjereno. Sada moramo vidjeti kako će se stvari razvijati. Zasad Dejan može i dalje igrati za nas. Ne želim ga izgubiti, ali ako ode, otići će samo za vrhunsku cijenu', komentirao je Koeman za Fox Sports.

Za jednu od potencijalnih zamjena u slučaju Lovrenovog transfera u Liverpool slovi nizozemski stoper Ron Vlaar, trenutni igrač Aston Ville.

'Ron bi definitivno bio opcija, iako mislim da sada ne bi bio jeftin. Moramo pričekati i vidjeti.'

Ranije ovog ljeta Southamptonove su redove napustili Rickie Lambert i Adam Lallana koji su otišli u Liverpool, kao i Luke Shaw koji je potpisao za Manchester United. S druge strane, redove 'svetaca' pojačali su Dušan Tadić i Graziano Pelle.