čeka se odluka

Ovo se zove prava nemoralna ponuda; Mbappe od gazde PSG-a dobio ugovor kakav u svijetu sporta još nikada nije viđen!

08.04.2022 u 11:01

Bionic
Reading

Čelnici PSG-a odlučili su dodatno podebljati ponudu kako bi u klubu zadržali napadača Kyliana Mbappea

Tako se doznaje da su Mbappeu, koji je dosad odbio se ponude o produženju, ponudili dvogodišnji ugovor težak čak 150 milijuna eura!

Takva ponuda sigurno nije ostavila ravnodušnim mladog napadača kojeg se već duže vrijeme spominje kao novog napadača Reala iz Madrida.

Jasno je kako čelnici PSG-a pokušavaju na sve moguće načine, dok mu ne istekne ugovor čim bi postao slobodan igrač, zadržati svoju 23-godišnju zvijezdu i miljenika navijača koji je u PSG-u u zadnjih pet sezona odigrao 209 utakmica uz učinak od 160 golova i 81 asistencije!

Ako je ovaj iznos točan jasno je kako predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi, kojem novac nije problem, želi ovom nemoralnom ponudom kakva se ne pamti u povijesti sporta – napraviti sve što je moguće da Mbappe još barem dvije sezone igra u Parizu.

Prvi j ovu vijest o dvogodišnjem ugovoru vrijednom 150 milijuna eura objavio poznati novinar Guillem Balague, a doznaje se kako je u igri u 40 milijuna eura bonusa po sezoni. Takav ugovor u svijetu nogometa i svijetu sporta još nije viđen!

No, s druge strane sada je jasno kako će u madridskom Realu morati povećati plaću Mbappeu ako ga zaista žele dovesti. Prema posljednjim informacijama Real mu nudi godišnju plaću od 30 milijuna eura (neto).

Da se nešto ipak događa govori i nedavna izjava Mbappea kada je priznao kako ipak postoji mogućnost da ostane u PSG-u, ali da će odluku donijeti kada on to odluči.