što će reći perez?

Lopetegui dobio otkaz, Conte odbio Real, pa priliku dobio 'čovjek iz sjene'?

29.10.2018 u 19:44

Bionic
Reading

Ako je vjerovati španjolskim medijima, posebice onima bliskima 'kraljevskom klubu', Antonio Conte odbio je sjesti na klupu Reala. Tijekom večeri, Lopetegui je smijenjen a kao privremeno rješenje postavljen je Santiago Solari

Sve se zakompliciralo tijekom dana, Talijan je otputovao u London, te je navodno odustao od dolaska u Madrid. Naime, kako su mu prenijeli, dio igrača i to onih najvažnijih, a među njima je i kapetan Sergio Ramos, protive se njegovom dolasku.

To je sve utjecalo na Talijana, bez obzira što se oko izbora trenera ne pita igrače, jer on želi momčad koja mu vjeruje. A to bi sve trebao reći i predsjedniku Florentinu Perezu. Postavlja se samo pitanje, hoće li Perez pokušati utjecati na svlačionicu i igrače, koji pak imaju informacija o načinu Conteova rada.

  • +3
Barcelona - Real Madrid, 10. kolo Primere, 2018/19. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MARTA PEREZ/EPA

Najpozvaniji govoriti o njemu je i golman Courtois, koji je prošle sezone igrao u Conteovoj momčadi.

Za sada sve ostaje u domeni špekulacija i tek nakon večerašnjeg sastanka Pereza s članovima upravljačke strukture kluba, kada bi se trebao imenovati novi ili možda stari trener, znat ćemo kakva je Conteova sudbina.

Još u nedjelju Ramos je izjavio kako se poštovanje stječe a ne dobiva, aludirajući na Conteov diktatorski odnos prema igračima koji ne prolazi u Realu. Capello je dva puta osvojio naslov ali je bio otjeran, potom i Mourinho, koji je probao komunicirati na toj razini.

Inače, tijekom večeri, potvrđeno je i iz kluba kako je Lopetegui nakon 14 službenih utakmica dobio otkaz te da 'krajevski klub' s njime prekida suradnju odnosno da traži novog trenera.

Doduše, Santiago Solari, bivši Realov igrač, a sada trener Castille odnosno druge Realove momčadi, postavljen je kao privremeno rješenje.

Iako, ako se dokaže, a Conte i dalje bude neželjen u svlačionici, tko zna, možda Solari i dočeka kraj sezone kao trener 'kraljevske momčadi'.