TAKO BANALNA SITUACIJA

Ovo je šokantno! Zna se zbog čega je počeo sukob u kojem je francuski rukometaš izvukao deblji kraj i dobio šest uboda nožem

05.01.2022 u 11:47

Bionic
Reading

Francuski mediji otkrivaju nove detalje napada na njihovog rukometnog reprezentativca Elohima Prandija koji je na novogodišnjem slavlju izboden nožem

Srednji vanjski PSG-a trebao je biti dio reprezentacije na predstojećem Euru, ali se umjesto toga oporavlja u bolnici gdje je završio nakon što je čak šest puta izboden nožem. Proboden je u prsa, blizu pluća i slezene…Imao je sreće, jer je izvan životne opasnosti.

Stravični napad dogodio se tijekom novogodišnje noći, a francuski mediji iskopali su nove detalje, saznalo se kako je sve počelo zbog nevjerojatnog razloga. Ovaj 23-godišnji rukometaš zamalo da nije ostao bez života zbog – čaše vode.

Prandi je sudjelovao na privatnoj zabavi u pariškom restoranu u ulici Pierre-Charron, u blizini Champs-Élyséesa te se navodno žestoko posvađao s drugim sudionikom zabave zbog prolivene čaše vode (ili vina). Taj beznačajni događaj doveo je do ozbiljnih posljedica.

Uslijedio je burni verbalni sukob, sve je vodilo prema fizičkom kontaktu, a zatim je druga prisutna osoba zgrabila oštar predmet te napala i zadala šest uboda nesretnom rukometašu.

'Bilo je puno ljudi na licu mjesta, ali ostaje za vidjeti tko je što vidio', rekao je policijski izvor za L'Équipe.

Identitet počinitelja još uvijek nije utvrđen.