FIFA_SP_2018.svg

klopp trlja ruke

Ovo je razlog zašto Lovrenov trener zadovoljniji nego itko drugi čeka završnicu SP-a!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 08.07.2018 17:34
  • Objavljeno 08.07.2018 u 16:47
Bionic
Reading

Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ostale su još samo četiri reprezentacije, a samo Liverpool od svih klubova ima predstavnike u svim izabranim vrstama pa Jürgen Klopp miran čeka završnicu turnira...

Iza Liverpoola je impresivna sezona u kojoj je dogurao do finala Lige prvaka, a jedan od njegovih igrača postat će i svjetskim prvakom.

  • +38
SP u nogometu, četvrtfinale: Rusija - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Naime, ulaskom u polufinale Belgije, Francuske, Engleske i Hrvatske postalo je jasno da će klub s Anfielda sljedeće nedjelje imati nogometaša sa svjetskom titulom, jer po barem jedan igra u svakoj od preostalih reprezentacija.

Riječ je o Englezima Hendersonu i Alexander-Arnoldu koji će u polufinalu igrati protiv našeg Dejana Lovrena, kao i o nedavno kupljenom Francuzu Nabilu Fekiru koji će igrati protiv Belgije s rezervnim vratarem Simonom Mignoletom.

Klubovi iz Premiershipa dominiraju u polufinalu SP-a, jer Tottenham ima čak 9 igrača, Manchester United 7, Liverpool 5, PSG i Barcelona po 4. Zanimljivo, Real ima samo trojicu u završnici, od toga naše Luku Modrića i Matea Kovačića te Francuza Varanea.