FIFA_SP_2018.svg

mora se pokazati

Ovo je razlog zašto je Kovačiću utakmica protiv Islanda bitnija nego drugim igračima!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 26.06.2018 09:36
  • Objavljeno 26.06.2018 u 09:36
Bionic
Reading

Mateo Kovačić ovog utorka u Rostovu napokon će imati priliku zaigrati za udarnu momčad Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, a to će sa zanimanjem pratiti Manchester United koji ga želi u svojim redovima...

Podsjetimo, 24-godišnji talentirani veznjak osvojio je tri Lige prvaka u nizu s Real Madridom, ali pritom nije odigrao niti minute u velikim finalima. Čini se da je Mateo izgubio strpljenje pa je nedavno u intervjuu za španjolsku Marcu priznao da želi napustiti 'kraljevski klub' u potrazi za većom minutažom.

  • +41
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Argentina Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Kako javljaju engleski mediji, tu je vijest s veseljem dočekao Manchester United koji je zainteresiran za Matea Kovačića pa će sa zanimanjem pratiti utakmicu ovog utorka u Rostovu Hrvatske protiv Islanda.

Naime, Dalić je najavio odmoranje glavnih uzdanica, a Kovačić bi trebao napokon dobiti priliku ući u udarnu momčad i od prve minute pokazati što zna. Ako ga ManUtd kupi, postao bi prvi Hrvat u povijesti u dresu kluba s Old Trafforda.

Za Matea je zato dvoboj protiv Islanđana važniji nego drugim igračima, ne samo da se dokaže pred Manchester Unitedom, već i kako bi uvjerio hrvatskog izbornika da zaslužuje veću minutažu u crveno-bijelom dresu koju nikako da izbori iako igra u inozemstvu već šest godina i još uvijek drži hrvatski rekord kad je u pitanju visina transfera, s obzirom da je Real za njega platio Interu 35 milijuna eura. Taj bi rekord ovog ljeta trebao ponovo srušiti...

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia