FIFA_SP_2018.svg

prokušana varijanta

Ovo je momčad s kojom će Dalić napasti Dansku u 'utakmici istine' za hrvatsku reprezentaciju!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 01.07.2018 19:45
  • Objavljeno 01.07.2018 u 16:10
Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju navečer u Nižnji Novgorodu igra svoju prvu eliminacijsku utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. U osmini finala protivnik im je Danska, a mnogi će se složiti kako je upravo ova najvažnija utakmica generacije predvođene kapetanom Lukom Modrićem koji igra najbolji nogomet u karijeri

Hrvatsku ove nedjelje čak utakmica kakvu Modrićeva generacija još nikad nije pobijedila. Naša reprezentacija čeka na trijumf u nokaut fazi nekog velikog natjecanja još od 1998. godine, a sada je protiv Danske prilika da se ružna tradicija prekine.

>> OVDJE UŽIVO PRATITE TEKSTUALNI PRIJENOS HRVATSKA-DANSKA

  • +37
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Island Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Očekuje se tvrda utakmica u Nižnji Novgorodu, a nekoliko sati prije početka potvrđeno je da će se Zlatko Dalić odlučiti na prokušanu varijantu.

Naime, na teren bi trebala istrčati apsolutno ista momčad koja je pobijedila Argentinu na ovom istom stadionu 21. lipnja, s Lukom Modrićem kao kapetanom koji će je predvoditi.

Na gol se vraća Subašić koji je dobio odmor protiv Islanda, a obranu će činiti Vrsaljko, Vida, Lovren i Strinić, dok će u sredini igrati Brozović, Rakitić i Modrić, na krilima Perišić i Rebić, a u vršku napada Mario Mandžukić.

LUDILO JE POČELO

Pogledajte atmosferu u Nižnji Novgorodu; na ulicama grada dominiraju raspjevani hrvatski navijači

Pogledaj galeriju

Problem za našu reprezentaciju mogli bi biti žuti kartoni koji prijete suspenzijom čak petorici iz udarne momčadi (Vrsaljko, Brozović, Rebić, Mandžukić, Rakitić), ali glavno da Hrvatska prođe dalje, a poslije će Dalić sigurno pronaći rješenja kako osvježiti momčad za četvrtfinale.

>> OVDJE UŽIVO PRATITE TEKSTUALNI PRIJENOS HRVATSKA-DANSKA

  • +22
Nižnji Novgorod: Lokalna krojačica spaja hrvatsku zastavu s kojom će navijači prošetati gradom Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL