FIFA_SP_2018.svg

TOTALNI KAOS

Ovakve optužbe zaista nisu normalne: Zbog toga treba Messija izbaciti iz reprezentacije!

Bionic
Reading

U argentinskoj nogometnoj reprezentaciji vlada kaos, a atmosferi kod 'gauča' sigurno ne pridonose teške optužbe na račun najveće zvijezde Lionela Messija

Ricardo Caruso Lombardi (56) je trenerska ptica selica i trenutačno je na klupi argentinskog Tigrea. Kao igrač nije napravio ništa zbog čega bi ga u njegovoj zemlji pamtili, ali sada je privukao veliku pozornost teškim verbalnim napadom na Lionela Messija.

Barcelonin napadač posljednjih dana meta je žestokih kritika iz svoje zemlje, zbog neiskorištenog penala protiv Islanda (1:1) i loše predstave s Hrvatskom (0:3). Mnogi su krenuli u 'pljuvanje' po čovjeku koji je Argentinu dovukao na SP. U 'moru' kritika Ricardo Caruso Lombardi je pretjerao i optužio Messija da je 'tankirao' susret s Hrvatskom.

  • +41
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Argentina Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

'Messi brine samo o sebi. On namjerno igra protiv svojih trenera, jer želi biti okružen igračima koji mu se sviđaju, a ne s najboljima. Pojeo je već sedam trenera. To je njegov način rada. Vjerujem da je Messi namjerno igrao loše protiv Hrvatske kako bi izbornik Sampaoli bio bačen u 'vatru'. Zato ga treba izbaciti iz reprezentacije', jasan je bio Lombardi.

  • +3
SP u nogometu, skupina D: Argentina - Island Izvor: Profimedia / Autor: N.N.
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal